Navigatie overslaan

Over onze vrijwilligers

Heb je een financiële vraag waar je niet uitkomt? Ons team van financieel vrijwilligers helpt je graag. Leg je situatie uit en zij zullen met je meedenken. Ze geven duidelijke antwoorden en helpen je de juiste keuze te maken.

Interview met financieel vrijwilliger Henriëtte

“De vraag waar mensen écht wat aan hebben en die ze dus aan ons moeten stellen, zijn de vragen waarmee zij door diverse instanties van het kastje naar de muur worden gestuurd.”
Lees het hele verhaal

Waarom ben jij vrijwilliger?

Bob's profile

Bob

“Ik wilde vrijwilligerswerk doen, omdat ik vind dat als je het zelf goed hebt je iets terug mag doen voor de samenleving.”

Petra's profile

Petra

“Ik ben financieel vrijwilliger bij Kandoor, en ga dat ook nog blijven. Omdat ik mijn kennis wil delen en omdat de vragen mij soms weer even op zoek laten gaan naar het juiste antwoord. Dat helpt mij in mijn werk als bewindvoerder.”

Anja's profile

Anja

“Ik ben financieel vrijwilliger geworden omdat ik mensen wilde helpen met mijn kennis. Ik ben financieel vrijwilliger gebleven omdat dat inderdaad bleek te lukken. Ook mijn juridische kennis wordt vergroot en ik leer veel van de situaties waar mensen in terecht kunnen komen.”

Leo's profile

Leo

“Ik wil mensen op allerlei gebieden helpen. Regels van overheid, verzekeringen en pensioenen zijn voor veel mensen lastig te vinden of te begrijpen. Zelf blijf ik daardoor scherp op nieuwe regels en leer ik elke dag weer iets nieuws.”

Check

Meer dan 1,5 miljoen vragen per jaar

Thumbs_Up

Met een 8.6 beoordeeld

Onderwerpen

BelastingaangifteToeslagenPensioen opbouwenEerder stoppen met werkenEen huis kopenSparen en beleggenSlim omgaan met je geld

Locatie

John M. Keynesplein 12-46

Gebouw: B.2 Amsterdam

1066 EP Amsterdam

Volg ons

© 2016-2023 APG DWS en Fondsenbedrijf N.V.