Navigatie overslaan

Dit doet Kandoor

Kandoor maakt jouw geldzaken begrijpelijk en behapbaar.

Geldzaken kunnen behoorlijk ingewikkeld zijn. Kandoor helpt iedereen die stress voelt door geldzaken. Of het nu komt door het hebben van schulden, het moeten terugbetalen van toeslagen of onduidelijkheid over je pensioen. Wij vinden dat iedereen recht heeft op een duidelijk antwoord op vragen over geldzaken. Daarom kun je gratis en anoniem je vraag stellen.

Hoe doen we dat? Dankzij de inzet van een slimme chatbot en onze geweldige vrijwilligers met veel financiële ervaring. Zij helpen graag mensen in hun vrije tijd. Ze kijken naar jouw persoonlijke situatie en zoeken een oplossing die bij jou past.

Heb jij ook een financiële vraag? Stel hem op Kandoor en we beantwoorden hem. Gratis en voor niks. Zo kan jij gerust verder.

Ervaringen van anderen

Marian's profile

Marian

“Ik kreeg van instanties geen duidelijke antwoorden. Toen ik het aan jullie vroeg, kreeg ik wél duidelijk antwoord. Nu heb ik geen zorgen meer. En dat dit gratis is, is helemaal geweldig. Nogmaals bedankt!”

Arie's profile

Arie

“Als je met pensioen gaat, wil je natuurlijk weten hoe je er financieel voor komt te staan. Ik heb dan ook meerdere vragen gesteld aan Kandoor en kreeg keurig antwoord. Ik ben jullie veel dank verschuldigd en zullen vast nog weleens vragen aan de orde komen die ik bij jullie zal stellen.”

Marja's profile

Marja

“Ik ben zoveel wijzer geworden van jullie antwoorden! Jullie doen fantastisch werk, want niet iedereen kan een gespecialiseerd iemand betalen om advies in te winnen. Op deze manier is goede informatie voor iedereen toegankelijk.”

Veelgestelde vragen

Check

Meer dan 1,5 miljoen vragen per jaar

Thumbs_Up

Met een 8.6 beoordeeld

Onderwerpen

BelastingaangifteToeslagenPensioen opbouwenEerder stoppen met werkenEen huis kopenSparen en beleggenSlim omgaan met je geld

Locatie

John M. Keynesplein 12-46

Gebouw: B.2 Amsterdam

1066 EP Amsterdam

Volg ons

© 2016-2023 APG DWS en Fondsenbedrijf N.V.